Wie zijn wij?

Enkele jaren geleden was het erg lastig om werk te vinden dat langer dan 6 maanden duurde.  Daardoor ging het financieel niet zo lekker. Op dat moment kregen we de mogelijkheid te zien hoe je extra inkomsten naast je huidige baan kan opbouwen. We waren sceptisch, omdat we deze manier van werken niet kenden. Maar het bleek dat er geen risico was om hiermee te beginnen.  Nu zijn we dankbaar dat dit op ons pad is gekomen. We vinden het vooral fijn om andere mensen te kunnen helpen om hun dromen waar te maken. We werken hiermee ook in  in verschillende andere landen in Europa

Ik ben Arno Kamman, ik ben  getrouwd en opa van 3 leuke kleinkinderen. Na 26 jaar bij de KPN gewerkt als rayonmonteur. Ik had daarna verschillende werkgevers. Ik werk ook als kleine zelfstandige. Momenteel werk ik als coach om mensen te ondersteunen om hun doelen te realiseren.

Ik ben Elly Kamman, Ik ben getrouwd met Arno en ik ben de gelukkige oma van 3 prachtige kleinkinderen.  Ik werkte jaren als  secretaresse, receptioniste en tekstverwerker.  Ik was ook zelfstandig ondernemer en eigenaresse van 2 winkels in Amsterdam en Hilversum en een balletstudio in Huizen.  Momenteel help ik anderen om het beste uit zichzelf te halen. Ik vind het fijn om ook in Duitsland en Oostenrijk met teamleden samen te  mogen werken.